BESCHRIJVING

Deze kamer heeft 2 persoonsbed (1.60×2.00) en een 1 persoonsbed (0.90×2.00) zithoekje, eigen douche en toilet en u kunt  gebruik maken van ons terras, eetzaal, bibliotheek, zwembad etc. Elke kamer is geschikt voor 2 à 3 personen. Kinderledikant beschikbaar.

Op ons Domaine maakt u gratis gebruik van Internet via WiFi. Wilt u gebruik maken van onze bed & breakfast service?, dan kunt u dit bij boeking reserveren. Wij weten dit graag uiterlijk een dag van te voren i.v.m. inkoop (dit wordt ter plaatse na diner afgerekend).

Sketch001

De kamer Braize is uitermate geschikt in combinatie met een Bed & Breakfast arrangement. De kamer geef 2 a 3 personen de ruimte om te overnachten. Door het Bed & Breakfast arrangement is het handig om de kamer te boeken wanneer u op doorreis bent. 

herisson

Bent op zoek naar een kamer met vier slaapplaatsen? Dan is onze studio wellicht iets voor u. Ook de studio is te boeken in combinatie met een Bed & Breakfast arrangement. Klik op accommodaties – studio om meer informatie te zien over de studio.