BED &
BREAKFAST

BESCHRIJVING

Bent u op weg naar het zuiden of terugweg en zoekt u een goede tussenstop / overnachting? Ons Domaine ligt gunstig ten opzichte van de autosnelweg A71, één van de snelste Noord-Zuidverbindingen in Frankrijk.U hoeft bijna niet om te rijden om ons te bereiken, want via de op- en afritten 8 en 9 kunt u de A71 verlaten of weer oprijden. U bent bij ons van harte welkom om een nacht (-en) te verblijven. We bieden drie kamers aan (waarvan 2 met airco) in combinatie met dit arrangement.

Vindt u de reis te lang en wilt u overnachten om de volgende ochtend weer fris op weg te gaan, dan bent u van harte welkom! Wij hebben voor u beschikbaar: Drie kamers inclusief ontbijtservice en table d’hôtes. De kamers zijn  voorzien van eigen douche en toilet. De kamer Braize is geschikt voor 3 personen, de studio/kamer Bonnet is geschikt voor 4 personen en heeft airco, familiekamer Tronçais met airco.

Deze kamer heeft 2 persoonsbed (1.60×2.00) en een 1 persoonsbed (0.90×2.00) zithoekje, eigen douche en toilet en u kunt  gebruik maken van ons terras, eetzaal, bibliotheek, zwembad etc. Elke kamer is geschikt voor 2 à 3 personen. Kinderledikant beschikbaar. 

kamer tronçais

Op ons Domaine maakt u gratis gebruik van Internet via WiFi. Wilt u tevens gebruik maken van onze table d’hote-service, dan kunt u dit bij boeking reserveren. Wij weten dit graag uiterlijk een dag van te voren i.v.m. inkoop (dit wordt ter plaatse na diner afgerekend).