KAMER
BRAIZE 

3 personen
18 m2

BESCHRIJVING

Deze kamer heeft 2 persoonsbed (1.60×2.00) en een 1 persoonsbed (0.90×2.00) zithoekje, eigen douche en toilet en u kunt  gebruik maken van ons terras, eetzaal, bibliotheek, zwembad etc. Elke kamer is geschikt voor 2 à 3 personen. Kinderledikant beschikbaar.

Op ons Domaine maakt u gratis gebruik van Internet via WiFi. Wilt u gebruik maken van onze bed & breakfast service?, dan kunt u dit bij boeking reserveren. Wij weten dit graag uiterlijk een dag van te voren i.v.m. inkoop (dit wordt ter plaatse na diner afgerekend).

bed-breakfast-3

De kamer Braize is uitermate geschikt in combinatie met een Bed & Breakfast arrangement. De kamer geef 2 a 3 personen de ruimte om te overnachten. Door het Bed & Breakfast arrangement is het handig om de kamer te boeken wanneer u op doorreis bent. 

bed-breakfast-4
bed-breakfast-2

Bent op zoek naar een kamer met vier slaapplaatsen? Dan is onze studio wellicht iets voor u. Ook de studio is te boeken in combinatie met een Bed & Breakfast arrangement. Klik op accommodaties – studio om meer informatie te zien over de studio.

zwembad